sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kouluratsastuksen SM 2013

Tänään oltiin Peuramaa Horsella Kouluratsastuksen SM-kisoja seuraamassa. Mentiin iltapäiväksi eli nuorten finaalia en nähnyt, mutta senioreiden SM-finaali oli hienoa katsottavaa! Sää oli aluksi ihan hyvä, myöhemmin tuli muutama sadekuuro mutta iltapäivän lopulla sade pysytteli poissa.

Kuvia tuli ihan reilusti, tänne nappasin kuitenkin vaan ne jotka edes näyttää valokuvilta :D Tuli vähän kummallisia rajauksia ja vinoja kuvia ja sadekuurojen aikana ei tallentunut mitään järkevää. Kaikista ratsukoista en ottanut kuvia sateen yms. takia. 
Ehkä näissä on edes muutama onnistunut! Kuvia on niin verkasta kun radoiltakin.





























Voittajahan oli Stella Hagelstam ja Soraya II. Oli siellä muillakin hienoja ratoja! Kouluratsastusta oli kiva nähdä näin vaihtelun vuoksi, estekisoja kun oon enemmän seuraillut.










Jäätiin vielä katsomaan SM-palkintojenjako ja sieltäkin nappasin pari kuvaa:













Huomasin muuten taas että kiva tauko viime postauksesta. Huomasi varmaan joku muukin. :D Viime tiistain maastoestetunnista olisin postannut, jos olisin saanut kuvia. Ratsuna oli nimittäin Maikki! Ylihuomenna on taas estetunti tulossa, mahdollisesti kuvaajakin tiedossa sille tunnille. Voisin laittaa myös viime päivien muilta tunneilta / tallipäiviltä kuvia, kun niitä on niin kerääntynyt. :)

12 kommenttia: