perjantai 2. marraskuuta 2012

Moccahyppyjä ja sairastelua

Olen täällä sairastellut viime päivien aikoina.. En ole jaksanut edes bloggailla kun olo on ollut niin kamala. Tiistaina olo oli jo vähän kummallinen ja keskiviikosta perjantaihin olen ollut ihan kipeä enkä mennyt kouluun. Tallillekaan en ole tällä viikolla tiistain valmennusta enempää mennyt vaikka olisin halunnut. Silloin kun flunssa tulee, se tulee inhottavaan aikaan..

Moccaponi! Kuva on Joannan ottama, yhdeltä tämän syksyn koulutunnilta.
Kerronpas nyt kuitenkin tiistaista, koska pikku sairastumisestani huolimatta tallipäivä oli todella kiva. Koska tämän viikon tiistai oli mulle viimeinen estevalmennus tästä kortista (enempää tunteja en tällä hetkellä voi ottaa paitsi muutaman irtotunnin, nyyh), Sofia, Bea ja pari muuta auttoivat tekemään tunnista ihanan.. :D
Ensinnäkin, Sofia ja Bea olivat kirjoittaneet tuntikirjaan Nelli toivoo Moccaa. Sain sitten Mocan estevalkkaan pitkästä aikaa ja se olikin tosi kivaa!
Sitten se toinen asia, Sofia pukeutui tunnille (ihan vaan mun viimesen valkkatunnin kunniaksi, eiks niin Sofia? :D) pinkkeihin housuihin ja paljettihuppariin. Olihan se aika hauskaa katseltavaa, kun Sofia ratsasti Arskulla pinkeissä pöksyissä. Aika tyylikästä eikö?

Tunti meni muutenkin tosi kivasti. Mocca oli alkutunnista tuttuun tapaan tahmeahko mutta kyllä se siitä ravailussa jo reipastui pienillä avuilla. Mocan kanssa oli vaan niin ihanaa hypätä pitkästä aikaa! Tehtävätkin oli tosi kivoja. Alkutunnista piti saada kahden puomin linjalla mahtumaan neljä askelta väliin. Mocalla on oikeastaan tosi vaikeaa lyhentää laukkaa, koska sillä on niin iso laukka ja se tippuu helposti raville vaikka yrittäisi pitää pohkeella koko ajan tukea. Yritin saada neljää askelta väliin myös myöhemmin, kun puomit nousivat esteiksi, mutta lopuksi menin välillä kolmella. Välillä sain Mocan laukkaa lyhenemään ihan kivasti. Mentiin myös keskellä olevaa okseria ja pientä, kapeaa pystyä kulmasta, jonka jälkeen jatkettiin aluksi mainitsemani linjan toiselle esteelle. Tehtävä oli muutenkin haastava mutta Mocca tuijotteli taas sitä kulmaa jossa on ovi, joten kapealle esteelle kääntäminen oli vielä hankalampaa. Rata sujui kuitenkin ihan hyvin ja Mocca oli niin kiva!

Koska selitän niin hyvin huonosti, tässä kuva havainnollistamaan tehtävää (en laittanut esteiden järjestystä, mutta menimme muutamaa erilaista harjoitusta, joista selitin ylempänä) :


Lisäksi sain onneksi viimeisestä valkasta videoita (jee), joten tein vielä videokoosteen tunnista. Videolta huomaan kyllä tas kuinka kamalalta näyttää.. 

 


Sairastumisista huolimatta huomenna suunta on aamulla Billnäsiin ja sitten Ypäjälle. Olen menossa kisahoitajaksi, ja sitä varten olen yrittänyt parantua tässä viime päivinä :D Reissusta olisi tarkoituksena tehdä videopostaus, katsotaan mitä saan värkättyä.

Pientä asiaa vielä lukijoille! Toivon, että olisitte ihan vähän aktiivisempia. Viime postauksien mukaan tykkäilyjä on kyllä tullut välillä reilustikin, mutta kommentointi on melko vähäistä. Lukijoiden määrä on kasvanut, mistä olen tietysti iloinen, mutta olisi kiva saada pientä kommentointia useammaltakin lukijalta. Viimeaikaiset kommentit ovat tulleet aika usein samoilta henkilöiltä. Nyt haastan muutkin kommentoimaan! Tiedän, etten postaa kovin usein, mutta esim. videopostauksia on kivempi tehdä, kun tietää että niitä lukee useampikin kuin muutama.
Kiitos!

15 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus, ja kiva kun oli video! Menit toooosi hyvin Mocalla!! :)

    VastaaPoista
  2. Oon kyllä niin ovela ja ennen kaikkea ihana kun kirjotin toiveen sun puolesta kirjaan <3 Mutta sulla meni oikeesti tosi hyvin! Meidän täytyy ottaa se kaksituistunti täs ennen niitä joulukisoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sun takia mä pukeuduin, Lotta yritti vaihtaa ens viikkoon mut mä sanoin et pakko nyt ku Nelli on vielä :D Ah mitähän mä laitan Ypäjälle... ;)

      Poista
    2. Hahah joo :D
      Ja juu se tunti :3

      Poista
  3. tosi kiva postaus Nelli:D ja toivattavasti et oo ihan romuna huomennaXD T.Ines

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Hahah no eilen ehkä en mutta nyt vähän.. :D noo ei.

      Poista
  4. miks et saa enää ridaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ratsastusta lopettamassa, mulla oli vaan 10 kerran estevalkka. Koulutunnit mulla jatkuu ihan normaalisti loppusyksyn (tai siis talven) ja keväällä jatkan taas estevalkkaa. Otan nyt myös luultavasti pari irtotuntia esteillä jos ehtii :)

      Poista
    2. Hehheh muutama ainakin suunnitteilla ;) Kyse on myös siitä että onko ryhmässä tilaa.

      Poista
    3. Me tehään sulle tilaa <3 Miks sun lukijat on niin lusmuja ettei ne kommentoi :o

      Poista
    4. No voe kiitosta. Jaa-a... :D Noo en mäkään mikään aktiivisin kommentoija ole mutta silti.

      Poista
  5. Kiva postaus! Ja oot muuten tosi hyvä ratsastamaan! :)

    VastaaPoista